Proiect vila S+P+2E

Proiect vila S+P+2E

PROIECTUL REPREZINTĂ O ABORDARE ARHITECTURALĂ SOFISTICATĂ ȘI MODERNĂ, MENITĂ SĂ OFERE O EXPERIENȚĂ DE LOCUIRE EXCEPȚIONALĂ. ACEASTĂ VILĂ ÎMBINĂ ARMONIOS ELEMENTE DE LUX, CONFORT ȘI FUNCȚIONALITATE, CREÂND UN SPAȚIU CARE SĂ REFLECTE RAFINAMENTUL ȘI ELEGANȚA.
SUBSOLUL, CU UN GARAJ SPAȚIOS, ESTE PROIECTAT PENTRU A ASIGURA UN SPAȚIU DE PARCARE SIGUR ȘI COMOD PENTRU MAȘINILE DE FAMILIE, INTEGRÂND ÎN ACELAȘI TIMP SPAȚII TEHNICE ȘI DE DEPOZITARE PENTRU O GESTIUNE EFICIENTĂ A ECHIPAMENTELOR CASNICE.
PARTERUL ESTE CENTRUL VIEȚII DE ZI CU ZI, CU UN LIVING GENEROS CARE INVITĂ LA RELAXARE ȘI SOCIALIZARE. BUCĂTĂRIA MODERNĂ ȘI COMPLET ECHIPATĂ ESTE LOCUL PERFECT PENTRU A GĂTI ȘI A LUA MASA ÎN FAMILIE SAU CU PRIETENII. ACCESUL DIRECT LA TERASA EXTERIOARĂ ÎNCURAJEAZĂ VIAȚA ÎN AER LIBER ȘI OFERĂ O CONEXIUNE FLUIDĂ ÎNTRE INTERIOR ȘI EXTERIOR.
ETAJUL 1 ESTE REZERVAT ODIHNEI ȘI RELAXĂRII, CU DORMITOARE SPAȚIOASE ȘI CONFORTABILE. DORMITORUL PRINCIPAL IMPRESIONEAZĂ PRIN DIMENSIUNILE SALE GENEROASE, BENEFICIIND DE O BAIE PRIVATĂ ȘI UN DRESSING PENTRU UN CONFORT MAXIM. DORMITOARELE SUPLIMENTARE OFERĂ SPAȚIU SUFICIENT PENTRU MEMBRII FAMILIEI SAU OASPEȚI, ASIGURÂND INTIMITATE ȘI CONFORT.
ETAJUL 2 REPREZINTĂ O OAZĂ DE RELAXARE ȘI DIVERTISMENT, CU O TERASĂ CIRCULABILĂ CARE OFERĂ O PANORAMĂ SPECTACULOASĂ ASUPRA ÎMPREJURIMILOR. AICI, LOCUITORII SE POT BUCURA DE MOMENTE DE LINIȘTE ȘI CONTEMPLARE SAU POT ORGANIZA PETRECERI ȘI EVENIMENTE ÎN AER LIBER, ÎNTR-UN CADRU ELEGANT ȘI CONFORTABIL.
PISCINA, AMPLASATĂ ÎN CURTEA DIN SPATELE CASEI, ADAUGĂ UN ELEMENT DE LUX ȘI RAFINAMENT, OFERIND O OAZĂ DE RELAXARE ȘI RECREERE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE. FINISAJELE DE LUX, INCLUZÂND MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DOTĂRI MODERNE, COMPLETEAZĂ ATMOSFERA SOFISTICATĂ ȘI EXCLUSIVISTĂ A ACESTEI VILE.
ÎN ANSAMBLU, ACEST PROIECT DE VILĂ S+P+2E REPREZINTĂ O COMBINAȚIE PERFECTĂ ÎNTRE ESTETICĂ, FUNCȚIONALITATE ȘI CONFORT, OFERIND UN STIL DE VIAȚĂ PREMIUM.

Proiect vila S+P+1
suprafata construita SUBSOL: 140mp
suprafata construita parter: 320mp
suprafata construita etaj 1: 350mp
suprafata construita etaj 2: 135mp
an: 2023
status: finalizat

Back to Top
Return Back
Context Menu is disabled by theme settings.